*Veilig betalen *Gratis afhalen en bezorgd in Hattem

RETOURNEREN
Als je iets hebt besteld bij een webwinkel, dus ook bij NogSteedsLeuk & Nieuw, heb je vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen, afzien van je koop.

  • Wil je een product terugsturen? Maak dan gebruik van het modelformulier herroeping. of stuur ons een email nicole@nogsteedsleuk.nl waarin je aangeeft van de koop af te zien. 
  • Binnen 14 dagen nadat je ons hebt laten weten dat je van de koop afziet, zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen via bankoverschrijving of via creditering op je saldo. Hou er rekening mee dat het tot 10 dagen kan duren voordat dit zichtbaar wordt op jouw bankrekening. Let op; dit doen we wel pas als wij het product daadwerkelijk retour hebben ontvangen of als je bewijs hebt geleverd dat je het product hebt teruggestuurd. Retourneren kan per post (NogSteedsLeuk, Kerkstraat 47, 8051GK Hattem o.v.v. retour) of je kunt het afgeven in de winkel in Hattem. 
  • Mogelijk kunnen er kosten van retourzending in rekening worden gebracht, indien van toepassing zullen wij je vooraf hierover informeren. 

TIP: Bewaar altijd een kopie van de brief (met het verzendbewijs) of de e-mail die je hebt verstuurd als bewijs. Bewaar daarnaast ook altijd het bewijs van retourzending van het product.