En wie is dan NogSteedsLeuk...

De 1e persoon achter NogSteedsLeuk is Nicole Dierdorp-Vlaswinkel, getrouwd met Rudy en moeder van een zoon Enzo. Geboren en getogen in De Bilt en vanaf 2009 wonend in het mooie en gezellige Hattem. Ik heb in het verleden heel wat verschillende baantjes gehad, van reisbureau medewerker tot stewardess, inkoper hotels/leuke activiteiten en de laatste jaren voor NSL winkelmedewerker bij de ANWB winkel in Zwolle. Ik ben een bezige en creatieve dame en altijd nieuwe dingen aan het bedenken. Inmiddels hebben de vaste klanten dit ongetwijfeld al ervaren en in de toekomst zullen jullie dit ook mee gaan maken. Maar heb je zelf ook een leuk idee of suggesties, meld het me s.v.p. want ik sta daar zeker open voor. Wil je me in levende lijve een keer zien of spreken, dan ben je altijd welkom in onze winkel in Hattem. Maar ook via andere manieren, zoals per mail, telefoon of social media ben ik bereikbaar. Wie weet tot ziens/horens !!

Mijn topteam... 

Ik ben Maud Veldkamp en werk sinds begin 2021 bij NogSteedsLeuk. Opgegroeid in Wapenveld en sinds 11 jaar wonend in het mooie Hattem. Ik woon hier samen met Dario en twee kinderen Milan en Morris. Altijd graag creatief bezig en heb ook zelf een eigen bedrijfje met houten meubels en bedrukkingen. Ik vind het ontzettend leuk Nicole als winkelassistente te kunnen versterken in de winkel en online. Ik hoop jullie snel in de winkel te kunnen ontmoeten en te helpen! 

Hoi! Mijn naam is Saskia Rave en werk sinds februari 2022 bij NogSteedsLeuk. Samen met mijn man en 4 kids woon ik in Hattem. Ik heb de opleiding Kinderopvang gedaan en ben gek op kinderen! Mode trekt me erg aan en wat is dan een leukere combi dan in een kinderkleding winkel! Ik ben super enthousiast dat ik Nicole en Maud mag versterken in de winkel en hoop jullie daar te zien! Groetjes!

Een per 1 september 2022 is in dienst bij NogSteedsLeuk, Anita Groenewold. Getrouwd met Christiaan en moeder van 3 prachtige kinderen. Wij wonen met zijn vijfjes met veel plezier in Hattem. Ik houd van leuke kleding en mooie dingen, mag graag opzoek gaan naar fijne kringloop vondsten! Ik word erg blij van het concept bij NogSteedsLeuk, duurzame producten en dingen die een tweede leven verdienen. Vandaar dat ik nu erg gelukkig ben met mijn plekje in het team en daarbij help ik jullie graag in de winkel. Tot in de winkel ...